Studio, Los Angeles 2014

We repurposed this manufacturing facility to be the ultimate studio space filled with light, space, and fresh air. The floors were stripped to the concrete and polished, walls on the interior and exterior were painted white. A wall of glass at the back of the studio was restored to allow in the light. We created a private garden that was accessed through the garage door that we kept open during working hours. It was the ultimate LA studio located only 10 minutes from downtown and inspired us to do some of our best work.

IMG_7088.jpeg
 We created an outdoor garden to bring greenery into the workspace and our industrial alley.

We created an outdoor garden to bring greenery into the workspace and our industrial alley.

 Sunlight streams into studio through the restored windows in the back of the studio.

Sunlight streams into studio through the restored windows in the back of the studio.

IMG_6336.jpeg
IMG_6702.jpeg
 The studio was designed to be indoor/outdoor and seamlessly blend a pleasant atmophere with an efficient, high volume workspace.

The studio was designed to be indoor/outdoor and seamlessly blend a pleasant atmophere with an efficient, high volume workspace.

IMG_0753.jpeg